Zoeken

Een prachtige entree !!!

 

Na enkele maanden werkzaamheden is de nieuwe entree van de Molenberg klaar.

Een mooi ontwerp, mooie klinkers en nu al een prachtige beplanting, kortom, alweer een stukje van de Molenberg helemaal in orde.

Er is heel veel aandacht besteed aan het ontwerp. Zelfs is er ook een inspraakavond geweest voor bewoners en winkeliers.

De projectleider vond de bestaande collectie klinkers niet mooi genoeg, met als resultaat dat er een rode klinker werd ontworpen genaamd Guwava, die dus uniek voor de entree van de Molenberg is gebruikt.

Bij navraag bij de Gemeente hoorden wij dat er geen officiële opening werd gehouden.

Dat vonden we niet zo leuk, er mocht eigenlijk wel een beetje meer aandacht komen. Daarom hebben we dat maar zelf gedaan. Gewapend met een echte fles champagne zijn we naar het plein getogen en met vreselijk veel pret (de fotograaf kreeg per ongeluk de volle laag) hebben we alles zo’n beetje gedoopt en ingezegend. Onderstaande reportage laat een en ander zien.

Omdat we onze complimenten aan de Gemeente hadden doorgegeven, hebben ook zij gereageerd door een fotograaf te sturen, deze foto zal in de stadskrant van februari te zien zijn. Leuk dat de Molenberg positief in het nieuws komt!


Sneeuw over de entree van de Molenberg 2

Sneeuw over de entree van de Molenberg 3

Sneeuw over de entree van de Molenberg 4
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 2